Antiparazitni program – iskustva 3

Čišćenje tijela od parazita, nametnika – antiparazitnim programom

Kao što vidite, u prvome čišćenju je bilo svega nešto malo svijetlosmeđih sitnih zrnaca. Uz svaku fotku stoji ravnalo radi boljeg doživljaja dimenzije.

U drugom čišćenju nisam izbacio apsolutno ništa što me malo začudilo, ali nije nimalo poljuljalo vjeru u program. Bez obzira što već devet godina SVAKODNEVNO koristim vrlo širok program Herbalife proizvoda i mogu reći da pazim na prehranu, znao sam da se „grijesi prošlosti“ moraju sakrivati negdje dublje u organizmu dobro začahureni.

Kao što vidite, treće čišćenje je zapravo pokazalo što je zapravo organizam sakupio kroz život. Preko 110 svijetlo i tamno zelenih mekanih kuglica kolesterola koji nalikuju na kapare je izašlo iz mojih jetara (koje su zbog načina života i prehrane sigurno u puno boljem stanju od prosjeka!!!).

Vrlo važno je napomenuti sa sam u trećem čišćenju zapravo te kuglice sakupio tek od četvrte stolice od ukupno sedam .

U prvome čišćenju sam imao 23 stolice, a u drugome 12.

Šaljem vam i fotke sita koje koristim za sakupljanje rezultata čišćenja jetara . Taj genijalni patent je Ivanovo djelo (direktni potomak Tesle i Edisona), a na drugoj fotki vidite kako se lako primjenjuje. Možete ga nabaviti u Pevecu za 5,90 HRK i najbolje je sredstvo za hvatanje kolesterola, žučnih kamenčića i parazita.

Na fotkama trećega čišćenja ćete vidjeti dva crvuljka označena strelicama. To su paraziti.

Na sljedećoj fotografiji je prikazan parazit kojega sam ulovio nakon stolice, a bio je dugačak dobro preko 10 cm. Oni se vrlo brzo suše (kao meduza kada je izložite suncu) i zato izgledaju mali, ali su nakon izbacivanja iz organizma zapravo jako dugački i izgledaju kao pravi crvi. Nećete vjerovati kada nakon svoga čišćenja ulovite u situ cijelu vojsku tih parazita koji žive u nama.

Prvo iskustvo sa antiparazitnim programom

Predlažem da svi koji ste na programu pošaljete fotke i kratku priču o vašim dojmovima nakon korištenja programa da stavi na svoje stranice (www.prirodom-do-zdravlja.net) naša iskustva, jer slika govori više od 1000 riječi, a svaki organizam različito reagira i naša iskustva mogu pomoći slijedećim korisnicima, a i nama samima da lakše tumačimo vlastite reakcije tokom i nakon korištenja APP-a (Antiparazitnog programa).

Osobno nastavljam sa programom i dalje jer mi slijedi četvrto čišćenje, a uraditi ću i peto.

Važno je napomenuti da nema negativnih reakcija sa dužinom korištenja APP-a i broja čišćenja. Dapače, ja se osjećam jako lagano i rasterećeno, te sa velikim nestrpljenjem očekujem slijedeća čišćenja.

Goran M.

Prvo iskustvo sa antiparazitnim programom

Drugo iskustvo sa antiparazitnim programom

Antiparazitni program

AKCIJA – POSEBNA PONUDA ANTIPARAZITNI PROGRAM
37,10 EUR
UMJESTO
47 EUR