ANTIPARAZITNI PROGRAM

Prema izvornom receptu dr. Hulda Clark


Crni orah, pelin i klinčić


Antiparazitni program je preparat, koji se sastoji od tri biljke:
crnog oraha, pelina i klinčića.

Kombinacija tih biljaka omogućava kompletno čišćenje organizma od parazita.Crni orah
Crni orah
Crni orah, Juglans nigra, je drvo visoko do 30 metara. Plod crnog oraha je veličine 4-5 cm i nije jestiv. Kožica ploda sadrži tanin i kinon. Tanin i kinon su prirodne tvari koje ubijaju parazite, gliste, gljivice i smanjuju kolesterol u krvi. Čiste krv od toksina i otrova. Crni orah također obiluje jodom i mineralima. Sadrži linolenic acid i vitamin C u formi askorbinske kiseline. Ekstrakt crnog oraha je snažan parazitocid.Pelin
Pelin
Pelin, Artemisia absinthium potječe iz antičkog doba i spominje se u Bibliji. Ta biljka se na engleskom zove crvljedrvo s dobrim razlogom: ubija crve! Pelin je biljka trajnica s razgrananom stabljikom, polugrmastog oblika, visine do 1 metra. Stabljika je okrugla s perasto razdijeljenim listovima.

Stabljika i listovi pokriveni su sivo-bijelim pustom. Cvate u grozdu sitnim sunovratim glavicama. Pelin je vrlo gorkog okusa. Podstiće apetit, regulira probavu, koristi se kao antiseptik i karminativ. Upotrebljava se protiv crijevnih parazita.

Sadrži thujone i isothujone, koji ubijaju crijevne parazite, također sadrži santonin, prirodnu tvar koja pomaže kod posljedica uzrokovanih parazitima i sesquiterpene lactones, tvar koja oslabljuje membrane parazita te tako uništava i spriječava njihov rast.


Klinčić
Klinčić
Klinčić je biljka neophodna za ubijanje jajašaca parazita.
Klinčić, Syzygium aromaticum sadrži eugenol, cariofilen i tanin, koji imaju jaka anti-mikrobna svojstva. Te komponente putuju krvotokom, ubijajući sićušne parazite, njihova jajašca i ličinke. Klinčić uništava pseudomonas aeruginosa i sve vrste šigela, stafilokoka i streptokoka.

Klinčić je jedina biljka koja je sposobna uništiti jajašca parazita. To je vrlo bitno, jer ako jajašca nisu uništena, paraziti će se ponovno iz njih izleći i proširiti po cijelom tijelu. Klinčić je poznati začin. Međutim, kupljeni mljeveni klinčići ne djeluju!

Njihova parazitocidna svojstva su odavno ishlapjela jer postoji realna mogućnost da su samljeveni godinama prije. Ukoliko je samljeven te odmah stavljen u kapsule, pa pohranjen u zatvorene bočice, moć biljke je možda očuvana, ali to nije sigurno. Jedino sigurno je posebno pripremljeno ulje od klinčića. Ulje klinčića djeluje isto kao i mljeveni klinčić, čak i bolje

Povratak / Antiparazitni program


Napomena!

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s stručnom osobom ili liječnikom.

Antiparazitni program
Antiparazitni program napravljem prema recepturi dr.Hulda Clark

Zapper

Elektronski uređaj Zapper

Čaj za čišćenje bubrega

Čaj za čišćenje bubrega