ANTIPARAZITNI PROGRAM

Prema izvornom receptu dr. Hulda Clark


Uvjeti i pravila korištenja


Sve informacije i sadržaje koje možete pročitati na našim stranicama ne služe za određivanje i postavljanje samostalnih dijagnoza ili samostalnih tretmana.

O mogućim indikacijama, nuspojavama ili mjerama opreza, prije uzimanja bilo koje kure, tretmana, recepture, preparata, terapeutske metode ili bilo kojeg drugog načina utjecanja na fizičko ili psihičko zdravlje čovjeka, a koji su objavljeni na ovom portalu, obavezno se savjetujte sa kvalificiranim medicinskim djelatnicima.

Za cjelokupni sadržaj u objavljenim člancima, njihovu kvalitetu, sadržaj, točnost, istinitost, namjenu i ispravnost, jamče osobno njihovi autori. Naš portal glede toga ne snosi, ne preuzima i ne podliježe nikakvoj vrsti materijalne ili nematerijalne odgovornosti.

Za svaku primjenu ili korištenje bilo kojih vrsta savjeta, recepata, receptura, metoda, koji se nalaze na ovom portalu, snosite vlastitu odgovornost (za Vas osobno ili za treće osobe).

Izričito napominjemo kako ovaj portal ne odgovara za bilo koju vrstu štete ili posljedice nastale korištenjem bilo kojeg sadržaja koji se na njemu nalaze.

Sve tekstove objavljene na našoj stranici možete kopirati, objaviti i koristiti uz uvjet da navedete izvor s linkom.

Antiparazitni program
Antiparazitni program napravljem prema recepturi dr.Hulda Clark

Zapper

Elektronski uređaj Zapper

Čaj za čišćenje bubrega

Čaj za čišćenje bubrega